Έτος  1920, ο προπάππους Γιωργάκης αποκτά τα πρώτα εγχώρια παραδοσιακά κοφίνια μελισσών. Το μικρόβιο της μελισσοκομίας αρχίζει να δρα. Η αγάπη για τις μέλισσες μεγάλη, τα χρόνια δύσκολα, παράγει  μόνο το μέλι για την οικογένεια, στην γύρω  περιοχή της Συκιάς. Ένας από τους γιους, ο παππούς Γιάννης, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον  για τις μέλισσες. Σε νεαρή  ηλικία, έτος 1958, ξεκινώντας την δική του οικογένεια, αποφασίζει να ασχοληθεί  επαγγελματικά με την μελισσοκομία. Η αγορά  60 παραδοσιακών κοφινιών και ενός αλόγου το πρώτο απόκτημα. Ο αγώνας μεγάλος, η μεταφορά των κοφινιών  δύσκολη όμως μέσα σε δυο χρόνια τα κοφίνια έγιναν 300 και αγοράζονται οι πρώτες ευρωπαϊκές κυψέλες. Ο κόπος ,το μεράκι ,η αγάπη για τις μέλισσες ανοίγουν το δρόμο για νομαδική μελισσοκομία. Η αγορά  του πρώτου μελισσοκομικού φορτηγού έρχεται.

Παράλληλα ,ο θείος Γιώργος μεγαλώνει ,έτος 1983, ζει την μελισσοκομία, γοητεύεται, μαθαίνει, μπαίνει το μικρόβιο της μέλισσας και στο δικό του αίμα. Σε ηλικία 18 ετών ανακοινώνει στον παππού μας, ότι  θα ασχοληθεί  επαγγελματικά. Πατέρας και γιος προχωρούν μαζί με κοινό όνειρο την αύξηση των μελισσοσμηνών  και την αγορά μηχανημάτων παράγωγης μελιού. Το μέλι  γλυκό , ο αγώνας  πικρός… το όνειρο πραγματοποιείται.

Φτάνοντας στο σήμερα, με 1600 ευρωπαϊκές κυψέλες, μελισσοκομικό φορτηγό, μελισσοκομική αποθήκη, σύγχρονα μελισσοκομικά εργαλεία παραγωγής  μελιού και ένα πρότυπο εκσυγχρονισμένο συσκευαστήριο. Μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε όλη την Ελλάδα αναζητώντας τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να συλλέγουμε αγνά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Διαφορετικές  κατηγορίες μελιού με πλούσια, βελούδινη  γεύση. Βασιλικό πολτό, την πλουσιότερη τροφή της φύσης. Γύρη  ποικίλης ανθοφορίας, τονωτικό προϊόν. Πρόπολη, το φυσικό αντιβιοτικό μας και φυσικά αγνό μελισσοκέρι με το οποίο φτιάχνουμε κέρινα διακοσμητικά κεριά και παράγωγα  όπως  κηραλοιφές.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, κουβαλώντας μια αξιόλογη οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή μελιού, οι εμπειρίες μας και οι γνώσεις μας βοηθούν να ικανοποιήσουμε  πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας.  Θα  χαρούμε πολύ να σας  υποδεχτούμε στο χώρο  μας..

Ο Θείος μας Γιώργος, Ο Παππούς μας Γιάννης, Η Γιαγιά μας Βάσω και η Μητέρα μας Μαρία
Ο Θείος μας Γιώργος, ο Παππούς μας Γιάννης, η Γιαγιά μας Βάσω και η Μητέρα μας Μαρία.